Prijsvraag DVD Jeune femme (2017)

Prijsvraag DVD Jeune femme CinemagazineIn deze energieke, levendige karakterstudie van debuterend regisseur Léonor Serraille volg je de chaotische, impulsieve dertiger Paula (met verve vertolkt door Leatitia Dosch). Paula is blut, draagt een gestolen jas, heeft een verse schram op haar voorhoofd en is behoorlijk overstuur. Tien jaar lang was ze met haar vroegere docent en nu heeft hij haar gedumpt. Als wraak ontvoert ze zijn kat als ze begint aan haar zwerftocht door Parijs. Balancerend op het randje van dakloosheid probeert de vroegere ‘vriendin van’ zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze belandt in een identiteitscrisis en werkt zich van de ene lastige in de andere absurde situatie door zich steeds voor te doen als een ander persoon. Zo vindt Paula een baan als au pair terwijl ze zelf nog vaak kinderlijk onverantwoordelijk is en bluft ze haar weg door een sollicitatie voor lingerieverkoopster.

Dit portret van een zoekende generatie is gemaakt door een vrijwel geheel vrouwelijke crew en won de Camera D’or in Cannes.

‘Jeune femme’ verschijnt 25 september 2018 op DVD. Wil jij een exemplaar van de DVD winnen?
Geef het juiste antwoord op de vraag en vul het deelnameformulier verder volledig in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Meedoen kan tot uiterlijk woensdag 28 november 2018.

Waar speelt 'Jeune femme' zich af?
MarseilleParijsLyon

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Privacyverklaring (verplicht)

Ja, ik ga akkoord met de inhoud van de privacyverklaring.

Contact Film heeft voor deze prijsvraag drie DVD’s beschikbaar gesteld.

Bij deelname ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden prijsvraag/winactie.