Prijsvraag DVD Katie Says Goodbye (2016)

Prijsvraag DVD Katie Says Goodbye CInemagazine“Stay sweet“, zegt vrachtwagenchauffeur Bear in ‘Katie Says Goodbye’ elke keer tegen Katie, nadat ze met hem het bed heeft gedeeld. Voor geld, want de jonge serveerster klust bij als prostituee. Ze woont met haar werkloze moeder in een trailerpark in een gehucht in Arizona en spaart voor de reis naar San Francisco, waar ze een nieuw bestaan wil opbouwen als schoonheidsspecialist. Katie heeft een goede inborst en blijft optimistisch, ondanks de tegenslagen die ze te verwerken krijgt. Als ze verliefd wordt op automonteur Bruno, volgt een reeks gebeurtenissen die haar geloof in het goede van de mens tot het uiterste op de proef stellen.

Het speelfilmdebuut van Wayne Roberts is elegant en realistisch gefilmd, zodat alle aandacht uitgaat naar het verhaal en de personages. In de uitstekende cast steelt de jonge Britse Olivia Cooke (1993) de show. Haar carrière zit in de lift; ze schitterde in ‘Me and Earl and the Dying Girl’ en in de nieuwe sf-film van Steven Spielberg ‘Ready Player One’ speelt ze een belangrijke rol.

‘Katie Says Goodbye’ verschijnt 19 juni 2018 op DVD. En natuurlijk wil jij een exemplaar van de DVD winnen!
Geef het juiste antwoord op de vraag en vul het deelnameformulier verder volledig in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Meedoen kan tot uiterlijk donderdag 12 juli 2018.

Bekijk de trailer.

In de trailer zie je Katie op een gegeven moment in haar slaapkamer zitten. Aan haar muur hangt een poster. Welke kermisattractie is daarop te zien?
botsauto'sspookhuisreuzenrad

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Privacyverklaring (verplicht)

Ja, ik ga akkoord met de inhoud van de privacyverklaring.Contact Film heeft voor deze prijsvraag drie DVD’s beschikbaar gesteld.

Bij deelname ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden prijsvraag/winactie.