All You’ve Got (2006)

Regie: Neema Barnette | 93 minuten | drama, sport | Acteurs: Efren Ramirez, Ciara, Laila Ali, Daniella Alonso, Adrienne Bailon, Julissa Bermudez, Taylor Cole, Michael Copon, Frankie J., Andrea Kennedy, Faizon Love, Sarah Mason, Barbara Niven, Jennifer Peña, Doug Savant, T-Bone, Parker Torres, Audia Tulloch, Datari Turner, Renee Victor, Eduardo Yáñez, Sandra Sanchez, Athena Stamos, Krista Stilley

Gelukkig zijn er maar weinig films die echt slecht zijn. ‘All You’ve Got’ is helaas wel een film die in deze categorie valt. Er is maar één woord nodig om de film samen te vatten: vreselijk!

Aan degene die ondanks de bovenstaande drie regels toch een poging willen wagen om ‘All You’ve Got’ te gaan kijken, het volgende advies: zorg voor goed gezelschap, zakken chips en voldoende te drinken.

De film komt van de hand van regisseuse Neema Barnette, ze is vooral bekend geworden door diverse Amerikaanse televisieprogramma’s. Ze heeft bijvoorbeeld enkele afleveringen van de wereldberoemde serie ‘Gilmore Girls’ geregisseerd.

‘All You’ve Got’ is een typisch Amerikaanse tienermovie, Daar waar een film als bijvoorbeeld ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ erg leuk is om te zien, heeft deze film absoluut geen boeiende verhaallijn en komen alle Amerikaanse clichés naar voren. Clichés die zelfs de doelgroep, namelijk meiden tussen de elf en vijftien jaar oud, niet meer weten te boeien.

Ciara is één van de actrices die een hoofdrol voor rekening neemt. Naast het over-the-top acteren komt ze ook erg onzeker over voor de camera. De jonge actrice heeft duidelijk nog veel te leren. Ook Sarah Mason die het volleybal teamgenootje van Ciara speelt komt totaal niet overtuigend over. Naast het beroerde acteerspel, zit de verhaallijn ook nog slecht in elkaar. Het gevoel komt naar boven dat er wel erg weinig aandacht is besteed aan het verhaal. De rommelige overgang van de scènes is erg storend en zorgt ervoor dat de kijker zich niet in de film kan inleven.

‘All You’ve Got’ is duidelijk een erg slechte tienermovie. Zelfs voor de echte liefhebbers van dit genre zal deze film een hele grote teleurstelling zijn.

Hermia Pullen